Domov 5 Dogodek 5 Karierni sejem Univerze na Primorskem

Karierni sejem Univerze na Primorskem

7. maja, 2024

Univerza na Primorskem tudi letos organizira Karierni sejem UP 2024, ki bo v sredo, 15. maja 2024, med 10. in 13. uro, v atriju Rektorata UP na Titovem trgu 4. Na sejmu se bo predstavilo 19 delodajalcev in organizacij, vsi udeleženci pa bodo imeli možnost razgovora z njihovimi predstavniki in pridobiti informacije o prostih delovnih mestih. Prav tako bodo dobili vpogled v ključne kadre za prihodnost.

Zaradi lažje izvedbe srečanja z delodajalci bodo delodajalci v okviru Zaposlitvene kavarne predstavili svojo dejavnost, potrebe po kadrih in možnosti sodelovanja v obliki študijske prakse, pripravništva, zaposlitvenih možnosti, sodelovanja pri projektih in možnostih zaposlitve. V prijavi izberete poljubno število delodajalcev, s katerimi se želite pogovoriti. Predčasna prijava na omogoča lažjo in bolj učinkovito organizacijo razgovorov z izbranimi delodajalci. Na dogodek se prijavite tukaj.

V sklopu že tako pestrega dogajanja bodo izvedli tudi seminar Zaposlitvene priložnosti v Evropi, in sicer med 13. in 14. uro v Santorijevi sejni sobi v avli Rektorata UP. Na seminarju bo svetovalka EURES (European Employment ServicesMateja Grajzer predstavila zaposlitvene priložnosti v državah Evropske unije.

V primeru slabega vremena bo sejem v večnamenskem prostoru UP FAMNIT. Vhod v prostor je urejen z Muzejskega trga v Kopru.

Zadnji dogodki
Kontakt

Služba za promocijo in vseživljenjsko učenje

Univerza na Primorskem Fakulteta za humanistične študije
Titov trg 5, 6000 Koper

promocija@fhs.upr.si
+386 (0)5 663 77 46

Skip to content