Domov 5 Obvestila 5 Podelitev priznanj tutorjem študentom za študijsko leto 2022/23

Podelitev priznanj tutorjem študentom za študijsko leto 2022/23

23. novembra, 2023

V torek, 21. novembra 2023 so bila podeljena priznanja za tutorje študente UP, ki so odlično delovali v študijskem letu 2022/2023.

Tutorstvo UP je v preteklem letu postavilo nove temelje, potekala so številna usposabljanja, tako za tutorje študente, kot tudi za tutorje učitelje. Za aktivnosti so v največji meri odgovorni tutorji študenti, veliko vlogo pa imajo pri tem tudi njihovi koordinatorji, ki jih v času tutorskega dela vodijo, podpirajo in motivirajo.

Prisotne so tako pozdravile in se jim zahvalile za njihovo odlično delo prorektorica UP za študijske zadeve, 𝗽𝗿𝗼𝗳. 𝗱𝗿. 𝗧𝗶𝗻𝗮 Š𝘁𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿𝗴𝗲𝗿, koordinatorica učiteljev tutorjev na UP 2022/23, 𝗶𝘇𝗿. 𝗽𝗿𝗼𝗳. 𝗱𝗿. 𝗦𝗼𝗻𝗷𝗮 𝗖̌𝗼𝘁𝗮𝗿 𝗞𝗼𝗻𝗿𝗮𝗱 in koordinatorica tutorskega sistema na UP, 𝗣𝗲𝘁𝗿𝗮 𝗠𝗮𝗷𝗰𝗲𝗻.

Zahvalam in pozdravom se je pridružila 𝗔𝗹𝗷𝗮 𝗣𝗼𝗹𝗮𝗻𝗲𝗰, 𝗸𝗼𝗼𝗿𝗱𝗶𝗻𝗮𝘁𝗼𝗿𝗶𝗰𝗮 𝘀̌𝘁𝘂𝗱𝗲𝗻𝘁𝗼𝘃 𝘁𝘂𝘁𝗼𝗿𝗷𝗲𝘃, ki je s svojim delom nepogrešljivo prispevala ne le k zaključnemu dogodku, temveč tudi vsem aktivnostim študijskega leta, ki so pripeljale do uspešnega napredka na področju tutorstva.

Čestitamo vsem tutorjem študentom, ki so bili nagrajeni za svojo aktivno pomoč ter deljene svojih izkušenj in znanj svojim kolegom, hkrati pa so doprinesli h krepitvi tutorskega Sistema na univerzi.

Skip to content