Domov 5 Obvestila 5 ŠTARTUP – Družabni dogodek za vse študente Univerze na Primorskem

ŠTARTUP – Družabni dogodek za vse študente Univerze na Primorskem

23. septembra, 2024

Ob začetku novega študijskega leta vas vabimo na tradicionalni športno-družabni dogodek univerze ŠtartUP. Pridružite se nam v soboto, 5. oktobra, med 10. in 16. uro v urbanem obmorskem parku Žusterna, kjer boste spoznali bogato ponudbo prostočasnih in obštudijskih dejavnosti, stkali nova poznanstva ter se povezati z zaposlenimi na univerzi. Prijave za študente Univerze na Primorskem so že odprte.

Na dogodku bodo študenti spoznali široko paleto dejavnosti, ki jih ponujajo lokalna društva, zavodi, organizacije in podjetja. Poleg tega bo to odlična priložnost za sklepanje novih poznanstev in prijetno druženje ob začetku študijskega leta.

Registracija

Ob prihodu se udeleženci registrirate s pomočjo QR kode, kjer vsak prejme začasen tatoo in zbirni kartonček za žige. Določeno število zbranih žigov na stojnicah prinese manjše promocijsko darilo. Bruci in brucke boste prejeli tudi posebno majico z grafiko OpenUP.

Prehrana in trajnostna naravnanost

Za prijavljene študente bosta zagotovljena kosilo in kava. Dogodek pa je trajnostno naravnan, zato vas prosimo, da s seboj prinesete steklenice za vodo (flaške) ter lončke za kavo in posode za kosilo. Na lokaciji bodo na voljo pitniki Rižanskega vodovoda, po potrebi pa lahko ob koncu dogodka kosilo odnesete s seboj, če bo hrana ostala.

Prijava

Prijava za študente UP poteka prek spletnega obrazca. Vse informacije o dogodku so dostopne tukaj.

Neuradno druženje dogodku ŠtartUP se bo naddaljevalo v Canava House Izola, predvidoma po 16. uri.

Skip to content