Domov 5 Obvestila 5 V novo študijsko leto na UP FHŠ zakorakalo nekaj več kot 80 brucev in bruck

V novo študijsko leto na UP FHŠ zakorakalo nekaj več kot 80 brucev in bruck

1. oktobra, 2024

Z današnjim dnem je na Fakulteti za humanistične študije Univerze na Primorskem v novo študijsko leto zakorakalo več kot 90 brucev in bruck. Na fakulteti smo novince sprejeli s tradicionalno Dobrodošlico brucem in bruckam, v novo študijsko leto pa jih je pospremila dekanja prof. dr. Irena Lazar. Program ob začetku študijskega leta se bo nadaljeval v soboto, 5. oktobra, s športno-družabnim dogodkov ŠtartUP, ki bo potekal v obmorskem parku v Žusterni.

Pomembne informacije o študiju so bruci lahko izvedeli prek uvodnih predstavitev strokovnih služb, tutorskega sistema in možnosti brezplačnih športnih ter rekreativnih dejavnosti na UP.

Uvodni pozdravi dekanje prof. dr. Irene Lazar, rektorice primorske univerze prof. dr. Klavdije Kutnar in prodekanje na UP FHŠ doc. dr. Zrinke Mileusnić so brucem in bruckam izrekli dobrodošlico na fakulteti ter jih spodbudili, naj se pogumno podajo na novo akademsko pot. Z željo po uspešnem študijskem letu so poudarili pomen sodelovanja, vztrajnosti in radovednosti ter izpostavili podporo, ki jo bodo deležni tako s strani profesorjev kot celotne univerzitetne skupnosti, da bi svojo študijsko izkušnjo zaključili z znanjem, uspehom in nepozabnimi spomini.

Vabilo na športno-družbani dogodek ŠtartUP

Ob začetku novega študijskega leta vas vabimo na tradicionalni športno-družabni dogodek univerze ŠtartUP. Pridružite se nam v soboto, 5. oktobra, med 10. in 16. uro v urbanem obmorskem parku Žusterna, kjer boste spoznali bogato ponudbo prostočasnih in obštudijskih dejavnosti, stkali nova poznanstva ter se povezati z zaposlenimi na univerzi. Bruci in brucke boste prejeli tudi posebno majico z grafiko OpenUP.

Skip to content