Domov 5 Obvestila za študente 5 Famnitov Hackathon 2.0 za vse študente UP!

Famnitov Hackathon 2.0 za vse študente UP!

17. maja, 2023

GDSC Primorska organizira Famnitov Hackathon 2.0 na UNIVERZITETNI ravni! Ta Hackathon je več kot le tekmovanje, je priložnost, da razširite svoje znanje, se povežete s strokovnjaki in pridobite izkušnje, ki bodo odlična popotnica za vašo prihodnjo kariero. Torej, kaj še čakate?

Kdaj in kje?
27. in 28. maja v Avli (Famnit, Glagoljaška 8)

Ta dogodek je odprt za vse študente Univerze na Primorskem, zato ste dobrodošli, ne glede na to, na katero smer ste vpisani. Nekaj ​​dni pred dogodkom boste imeli priložnost sestaviti ekipe na uvodnem dogodku.

S samo 50 razpoložljivimi mesti je to edinstvena priložnost, da pokažete svoje sposobnosti, se povežete s kolegi študenti in se učite od vodilnih v industriji. Ne pozabite na finančne nagrade, ki jih sponzorirajo Zemanta, Gamanza, Dinit in druga vrhunska podjetja.

​Med 29-urnim dogodkom boste imeli priložnost delati na eni od treh aktualnih tematik in zgraditi inovativen projekt z ekipo podobno mislečih vrstnikov. In da se boste napolnili z energijo za izziv, smo v sodelovanju s sponzorji poskrbeli tudi za bogat zajtrk.

Če ste pripravljeni sodelovati z novimi ljudmi, se zabavati, se mrežiti, stopiti v stik s potencialnimi delodajalci ter nenazadnje zmagati in si prislužiti nagrado, se prijavite zdaj!

ROK za prijavo: 21. 5. 2023

Prijava: https://forms.gle/N4Sti3g59X4pVfK28

Se vidimo na Famnitovem Hackathonu 2.0!

***

Famnit Hackathon 2.0 for all UP students!

GDSC Primorska is organising a UP FAMNIT Hackathon 2.0 on the UNIVERSITY level!

This Hackathon is more than just a competition, it’s a chance to expand your knowledge, network with professionals, and gain experience that will set you apart in your future career. So what are you waiting for?

When and where?
27 and 28 May at Avla (Famnit, Glagoljaška 8).

This event is open to all students from University of Primorska, so no matter what your major is, you’re welcome to participate. A few days before the event, you will have the chance to form teams at our welcoming event.

With just 50 spots available, this is a unique opportunity to showcase your skills, connect with fellow students, and learn from industry leaders. And let’s not forget the financial prizes, generously sponsored by Zemanta, Gamanza, Dinit, and other top companies.

​During the 29-hour event, you’ll have the chance to work on one of three exciting topics and build an innovative project with a team of like-minded peers. And to get you fueled up for the challenge, breakfast will be served alongside our sponsors.

Apply immediately if you are willing to work with new people, have fun, grow your network, get in touch with the sponsoring companies, win and earn some prizes.

Application DEADLINE: 21 may 2023

Application form: https://forms.gle/N4Sti3g59X4pVfK28

See you at the Famnit Hackathon 2.0!

Skip to content