Domov 5 Mednarodno 5 Obisk poljskega rektorja ugledne visokošolske ustanove

Obisk poljskega rektorja ugledne visokošolske ustanove

9. junija, 2023 | Mednarodno, Obvestila

Obiskal nas je rektor prof. dr. Zbigniew Barabasz, ugledne visokošolske ustanove, State University of Applied Sciences iz Krosna. Ta izjemna priložnost je okrepila mednarodno sodelovanje med našo institucijo in ugledno poljsko univerzo.

State University of Applied Sciences v Krosnu je znana po svoji odličnosti v akademskem svetu in ponuja številne programe izobraževanja na različnih področjih. Njihova zavezanost kakovosti in inovacijam je prepoznana tako doma kot tudi v mednarodnem okolju. Prof. dr. Zbigniew Barabasz, ugleden rektor univerze, ima bogate izkušnje na področju visokega šolstva ter je vodilni strokovnjak na področju svojega delovanja. Njegov obisk nam je omogočil, da smo si izmenjali dragocene izkušnje in ideje ter razvijemo nove poti sodelovanja.

Prepričani smo, da je njegova prisotnost obogatila našo univerzo in prispevala k nadaljnjemu razvoju mednarodne perspektive naše ustanove. Ob tej priložnosti se želimo zahvaliti State University of Applied Sciences v Krosnu (Poljska) in rektorju prof. Zbigniewu Barabaszu za sodelovanje.

Skupaj bomo gradili mostove med našima institucijama ter spodbujali izmenjavo znanja in idej.

Na fotografiji dekanja prof. dr. Irena Lazar, rektor prof. dr. Zbigniew Barabasz v spremstvu sodelavca in prevajalca.

Arhiv prispevkov
KONTAKT

Služba za promocijo in vseživljenjsko učenje

Univerza na Primorskem Fakulteta za humanistične študije
Titov trg 5, 6000 Koper

promocija@fhs.upr.si
+386 (0)5 663 77 46

Skip to content