Domov 5 Konfucijeva učilnica 5 Poletna šola kitajskega jezika in kulture za osnovnošolce

Poletna šola kitajskega jezika in kulture za osnovnošolce

13. junija, 2023 | Konfucijeva učilnica, Obvestila

Konfucijeva učilnica Univerze na Primorskem (KUK UP), letos že devetič zapovrstjo ponuja osnovnošolcem poletno šolo. Veselijo se tudi vseh novih udeležencev, ki se bodo prvič pridružili pri raziskovanju kitajske kulture in jezika.

Konfucijeva učilnica Univerze na Primorskem (KUK UP) bo tudi letos organizirala poletno šolo kitajskega jezika in kulture za osnovnošolce. Poletna šola bo potekala med 26. in 30. junijem 2023 v Konfucijevi učilnici v Kopru.

Program poletne šole je prilagojen različnim starostnim skupinam, v katere bodo udeleženci razvrščeni. Otroci, ki so že prejšnja leta spoznali kitajski jezik in kulturo, bodo nadgradili svoje znanje z novimi vsebinami. Veselijo pa se tudi vseh novih udeležencev, ki se bodo prvič pridružili pri raziskovanju kitajske kulture in jezika.

Na poletni šoli bodo učence poučevali kitajski učitelji, ki bodo na edinstven način približali kitajsko kulturo, jezik in običaje. Poleg njih bodo za učence skrbeli tudi sinologi in uslužbenci Konfucijeve učilnice Univerze na Primorskem. V Konfucijevi učilnici je na voljo tudi bogata zbirka knjig, učbenikov in tradicionalnih kitajskih iger, ki bodo udeležencem bližje predstavljene med poletno šolo.

Poletna šola je odlična priložnost za otroke, da se poglobijo v kitajski jezik in spoznajo bogato kitajsko kulturo.

Poletna šola bo potekala od 26.6.2023 – 30.6.2023 v prostorih Konfucijeve učilnice Koper UP, Fakulteta za humanistične študije, Titov trg 5, 6000 Koper.

Prijave na poletno šolo so bile mogoče do 12.6. 2023.

Fotografije iz poletne šole objavimo kmalu.

Arhiv prispevkov
KONTAKT

Služba za promocijo in vseživljenjsko učenje

Univerza na Primorskem Fakulteta za humanistične študije
Titov trg 5, 6000 Koper

promocija@fhs.upr.si
+386 (0)5 663 77 46

Skip to content