Domov 5 Obvestila 5 Pridruži se T4EU tednu med 22. in 24. majem kot prostovljec_ka!

Pridruži se T4EU tednu med 22. in 24. majem kot prostovljec_ka!

15. maja, 2024

Te veseli organizacija dogodkov? Lepo je, ko lahko počneš točno to, kar te veseli. Univerza na Primorskem te zato vabi, da spoznaš ozadje dogodka T4EU tedna in se pridružiš ekipi kot prostovoljec oziroma prostovoljka.

Dogodek Transform4Europe: Beyond the Borders, ki bo združil več kot 300 zaposlenih in študentov univerz članic mreže,Univerza na Primorskem in Univerza v Trstu s skupnimi močmi organizirata med 20. in 24. majem 2024.

Prostovoljce potrebujejo za dogodke, ki se bodo odvili med sredo, 22.majem, in petkom, 24. majem 2024, na lokacijah članicah UP v Kopru. Pomagali boste predvsem pri:

  • izvedbi športnih in družabnih aktivnosti (glej program tukaj);
  • pripravi prostora za izvedbo dogodka (predvsem v sredo med 11.30 in 13.30 na Socerbu in v petek med 16. in 18. uro na Muzejskem trgu;
  • spremljanju skupin na lokacije v sredo med 13.30 in 15.00 na ŠOUP in v četrtek med 13.00 in 14.00 do Dijaškega in študentskega doma Koper na kosilo;
  • registraciji udeležencev v sredo popoldan in četrtek zjutraj ter
  • ostalih aktivnostih po potrebi.

Vse o dogodku Transfor4Europe Week: Beyond Borders dobite na povezavi. Direktna povezavo do programa T4EU tedna v Canvi najdete tukaj.

Prostovoljci svojo prijavnico oddate prek spletnega obrazca.

Imaš kakršnokoli dodatno vprašanje? Brez skrbi, imeli bomo skupen sestanek pred sredo, 22. majem, kjer bomo razložili vse podrobnosti. Zaenkrat vam zgoraj predstavljamo samo okvir, na katerih točkah programa bi potrebovali pomoč.

Kontaktna oseba za organizacijo prostovoljcev je Jelena Pilipović (Predsednica ESN Primorska), ki je dosegljiva na elektronskem naslovu president@esn-primorska.si.

A mogoče tebe toliko ne zanima sama organizacija, pa vendar imaš prijatelja, prijateljico, ki jo? Deli informacijo! Veseli bomo tudi tovrstne pomoči.

Skip to content