Prvi prijavni rok za dodiplomski študij je podaljšan do 27. 3. 2023
Domov E Obvestila E Prvi prijavni rok za dodiplomski študij je podaljšan do 27. 3. 2023
Skladno s sklepom ministra je prvi prijavni rok za vpis v prvi letnik v dodiplomske in enovite magistrske študijske programe za slovenske državljane in državljane držav Evropske unije ter Slovence brez slovenskega državljanstva na javnih visokošolskih zavodih in koncesioniranih študijskih programih v študijskem letu 2023/2024 je PODALJŠAN DO 27. MARCA 2023.

Popravek rokovnika je objavljen na: https://portal.evs.gov.si/razpisi-za-vpis-javni-koncesionirani

Povezava na splošno novico Ministrstva za visoko šolstvo, znanost in inovacije >>> Dveletni prehodni rok pri vpisu bo veljal za vse javne univerze | GOV.SI <<<.

Na portalu eVŠ bodo v kratkem objavili seznam univerzitetnih študijskih programov Univerze v Ljubljani in Univerze na Primorskem, na katere se omenjeni sklep navezuje.

Vsebinsko pomoč prijaviteljem pri oddaji prijave za vpis nudi tudi  Študentska organizacija Slovenije – dosegljivi so na T: 064/ 179 197, e-pošta: info@podpora-vpis.si

Tehnične težave vezane na vstop v sistem Si-PASS nudi Enotni kontaktni center državne oprave – EKC – dosegljivi so na T: 080 2002, e-pošta: ekc@gov.si

Skip to content